U bent hier:

Kleuterbeweging

+ 1 jaar

Kleuterbeweging doen wij aan de hand van het gevarieerd bewegingsprogramma Multimove. Hier staan de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden centraal. Speciaal voor de kinderen van de 2de en 3de kleuterklas
Via speelse bewegingsvormen kleuters hun motorische vaardigheden te laten ontwikkelen. We doen dit aan de hand van het gevarieerd bewegingsprogramma Multimove. Bij Multimove staan 12 fundamentele bewegingsvaardigheden centraal. Waarbij de nadruk voornamelijk op het plezier ligt en er niet een bepaalde sporttak zal zichtbaar zijn. Ik ben een kleuter. Ik ben NIET gemaakt om een hele dag stil te zitten... geduldig te zijn ... of stil te zitten. Wat ik nodig heb is beweging... afwisseling ... avontuur ... en de wereld beleven met mijn hele lijf! LAAT MIJ SPELEN!!! Van 10u30 tot 11u20 Tweede en derde kleuterklas De prijs bedraagt 35 euro voor leden en 45 euro voor niet leden. De verzekering bij Gezinssport Vlaanderen is reeds inbegrepen.

Info

Waar Turnzaal (Ascanusinstituut)
Nieuwstraat 72
1730 Asse

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 15 februari 2020 tot 16 mei 2020
Leeftijd 1+
Prijs
Van 10u30 tot 11u20 De prijs bedraagt 35 euro voor leden en 45 euro voor niet leden. Verzekering bij Gezinssport Vlaanderen is inbegrepen.
€ 45,0
Reservaties
Organisatie Gezinsbond Asse/Bekkerzeel/Kobbegem
Trefwoorden erkend SCVW, gezinsbond