U bent hier:

Kleuterkriebels

+ 3 jaar

Deze activiteit is onder voorbehoud van de geldende coronaregels.
Tijdens Kleuterkriebels staat alles in het teken van onze allerkleinsten. Kinderen uit de 1ste, 2de en 3de kleuterklas mogen zich een volledige namiddag uitleven in DE L!NK en de sporthal van Sint-Eloois-Winkel. Daar zorgen we voor verschillende themahoekjes waar de kleine sloebers kunnen sporten, koken, knutselen, spelen en nog zoveel meer.

Ouders kunnen een volledige namiddag gerust zijn want onze enthousiaste begeleiders en animatoren zorgen voor een vlekkeloos verloop van de namiddag. Jouw kleine spruit zal zich gegarandeerd amuseren en vol leuke verhalen thuiskomen.

Inschrijven kan vanaf zaterdag 13 maart om 9 uur via www.ledegem.be/webshop.

Nog niet geregistreerd? Doe dit dan voor woensdag 10 maart. Je moet namelijk enkele stappen doorlopen om je kind te kunnen inschrijven. Ondervind je problemen bij deze registratie? Neem dan contact op met de dienst vrije tijd, ze helpen jou graag verder!

Indien broer en zus, neef en nicht of vriend en vriendin in dezelfde groep willen zitten, kan je dit bij inschrijving doorgeven. We proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar DE L!NK
Dorpsplein 17
8880 Sint-Eloois-Winkel

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 13 april 2021
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Organisatie Jeugddienst Ledegem
Contact jeugd@ledegem.be
056 894 876
Trefwoorden kleuteractiviteit, paasvakantie, ook voor kinderen