U bent hier:

Kleuterturnen 2018-2019 Diksmuide

+ 5 jaar

Een wekelijks bewegingsuurtje voor kinderen van het 2de en 3de kleuter. De kinderen ontwikkelen spelenderwijs heel wat bewegingsvaardigheden zoals springen, lopen, rollen, klimmen, werpen, vangen,... Het kleuterturnen gebeurt onder begeleiding van een gekwalificeerd lesgever.
Geen les tijdens schoolvakanties en feestdagen.

Kostprijs
2,50 euro per les, te betalen met een sportkaart ter waarde van 20 euro. We stimuleren om wekelijks aanwezig te zijn maar dit is geen verplichting. Je kan een sportkaart kopen in sporthal De Pluimen of zwembad De Kupe. Bij de start van de eerste les in Keiem zal je de mogelijkheid hebben om in de gemeenteschool een sportkaart aan te kopen (betaling met bankkaart)

Inschrijven
Schrijf je kind in via www.diksmuide.be/sport en klik door naar 'Sportlessen jeugd'. Vul het inschrijvingsformulier voor kleuterturnen in en verstuur de gegevens.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Sporthal de pluimen
Pluimstraat 18
8600 Diksmuide

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 20 september 2018 tot 30 mei 2019
Leeftijd 5+
Prijs
Basistarief: 2,50 €
€ 2,5
Organisatie Sport Diksmuide
Contact sportdienst@diksmuide.be
051 79 33 03
Trefwoorden noDanspunt