U bent hier:

Knuffelturnen voor peuters - vierdaagse reeks

Knuffelturnen is een plezierige manier van bewegingsopvoeding. Deze reeks richt zich op peuters van 1,5 tot 2,5 jaar, samen met één van hun (groot)ouders. De relatie tussen peuter en (groot)ouder staat hierbij centraal. Het samen bewegen, voelen, genieten en ontspannen is het uiteindelijke doel. Knuffelturnen is gebaseerd op de bewegingspedagogiek van Veronica Sherborne.
Je volgt het knuffelturnen als één lessenreeks van vier sessies (telkens met één begeleidende (groot)ouder per deelnemer - die mag wisselen tijdens de reeks). Er mogen maximum 7 duo's kind/(groot)ouder deelnemen. De sessies knuffelturnen worden gegeven door een erkende begeleider van Gezinssport Vlaanderen. Tijdens het ‘knuffelturnen’ wordt gewerkt aan de motorische, cognitieve, emotionele en sociale ontwikkeling van het kind. Het kind leert sociaal zijn en omgaan met anderen. Door de omgang met anderen leert het rekening houden met en zich aanpassen aan de andere en leert het vertrouwen opbouwen. Het ontdekt nieuwe dingen en krijgt een positiever zelfbeeld (‘Kijk, wat ik al kan!’). Het leert ook luisteren, begrijpen en opdrachten omzetten in bewegingen. Knuffelturnen heeft een positieve invloed op de (groot)ouder-kind relatie. Inschrijven via mail (gezinsbondnijlen@gmail.com) - na inschrijving krijg je een bevestiging van inschrijving en een uitnodiging tot betaling.

Info

Waar Turnzaal Goezo! Kerkeblokken
Kerkeblokken 7
2560 Nijlen

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 25 april 2020 tot 16 mei 2020
Prijs
Per les betaal je 11 euro voor deelname van kind en (groot)ouder; verzekering via Gezinssport Vlaanderen inbegrepen. Wie lid is van de Gezinsbond, krijgt 8 euro spaarkorting op de volledige lessenreeks, op de lidkaart geplaatst, tijdens de lessenreeks.
€ 44,0
Reservaties
Organisatie Gezinsbond Nijlen
Trefwoorden erkend SCVW, ook voor kinderen, gezinsbond