U bent hier:

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: "De Dansende Rode Schoentjes!" / Muziekcentrum Dranouter (vanaf 4 jaar)

+ 4 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Laat je onderdompelen in een eeuwenoud sprookje! Nee, geen stoffig oud verhaaltje maar een wervelend muzikaal sprookje: de vertelling van de dansende rode schoentjes…
Tijdens deze interactieve kindervoorstelling vol zang en dans maak je kennis met feeërieke sprookjesmuziek, gebracht door het fluitkwartet 4beauforte. Hierbij zullen u en de kinderen de familie van de dwarsfluit aan het werk zien. De speciaal gecomponeerde muziek kwam tot stand door een samenwerking met de gedreven compositieklas van Jeroen D’hoe aan LUCA School of Arts (Campus Lemmensinstituut). Deze muziek tilt, samen met de unieke en sfeer scheppende prenten, het sprookje van de rode schoentjes naar een hoger niveau.
Kruip samen met de muzikantes van 4beauforte in de rode schoentjes van Karen en herontdek het verhaal van het meisje dat niet kon stoppen met dansen. Tijdens deze wonderlijke vertelling komen je eigen dansschoentjes zeker van pas, want stilzitten zal niet lukken!

Voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar en hun (groot)ouders natuurlijk!


Organisatie: Muziekcentrum Dranouter ikv Kunstendag voor Kinderen en in samenwerking met Gezinsbond Kemmel, Wulvergem, Nieuwkerke, Dranouter en met steun van de Gezinsbond Gewest Ieper-Poperinge.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Muziekcentrum Dranouter
Dikkebusstraat 234
8951 Dranouter

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 17 november 2019
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 4,00 €
€ 4,0
Organisatie Muziekcentrum Dranouter
Contact +32 57 44 69 33
Trefwoorden Kinderkunstendag, kunstendag voor kinderen, 3-5 jaar, 6-8 jaar, 9-11 jaar