U bent hier:

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: De Geräuchemachers en Spirals / Plagman & De Win en Tim Oelbrandt (vanaf 7 jaar)

+ 7 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Speciaal voor de Kunstendag voor Kinderen nodigen we de meestervertellers en geluidenmakers Plagman & De Win uit met De Gäureschemachers en goochelaar Tim Oelbrandt met Spirals. U krijgt 2 voorstellingen voor de prijs van 1, maar er komt geen pop aan te pas. De Geräuchemachers nemen je een half uur mee voor een voorstelling in je eigen hoofd. Spirals is een korte goochelact van 7 minuten waar u gefascineerd naar zal kijken.
De Geräuchemachers

We maken een film. Zonder camera of televisie. We maken een eigen film, in ons eigen hoofd. Jij speelt zelf de hoofdrol en bent zelf de regisseur. Het enige wat je moet doen is je ogen sluiten en fantaseren, wij doen de rest.

Plagman en De Win transponeren de grote werken uit de wereldliteratuur naar kinderoren. Met veel humor en drama produceren ze ter plekke een soundscape die je inbeelding overtreft. Sluit je ogen en laat je dragen door je fantasie.

spel: Bert Plagman, Dries De Win
foto: Sharon Lavaert

Spirals

Een man tussen twee werelden . Onze wereld en één die hij zelf creëerde in zijn fantasie. Maar zelf aan de mooiste dingen komt een einde…

Een hypnotiseren de act waar fantasie werkelijkheid wordt. Een combinatie van object-manipulatie en magie. Duister maar ontroerend. Deze Act won in 2015 de 'First Special Prize’ op de Belgische Kampioenschappen In 2017 werd de act nog eens bekroont met de 1ste prijs op de open Nederlandse kampioenschap en de Grandprix voor beste act over-all !

van en met: Tim Oelbrandt

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Theater Froe Froe
Namenstraat 7
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 17 november 2019
Leeftijd 7+
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Theater Froe Froe
Contact 03 248 72 21
Links
Trefwoorden kunstendag voor kinderen, 6-8 jaar, 9-11 jaar, theater, goochelen, vertellen