U bent hier:

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Workshops / GC 't Blikveld (vanaf 4 jaar)

+ 4 jaar

Cursus of workshop Meerdere kunstvormen

Ook dit jaar verwelkomen we de kinderen in ’t Blikveld op een knotsgekke, creatieve namiddag in het kader van de ‘Kunstendag voor Kinderen’. In verschillende doorloopworkshops zullen ze creatief en beeldend aan de slag kunnen.
Wat er al zeker op het programma staat:

* Fiets je eigen schilderij: neem plaats, trap op de pedalen en kies je kleuren en zie hoe de kleuren zich mengen. Trap sneller of langzamer op de pedalen, elke keer is het weer anders. Het drogen van je schilderij doe je op de droogfiets.

* Beeldhouwen met Ytong: Super stoer en lekker (niet) gevaarlijk! We leggen een hele tafel vol zagen, hamers, beitels, vijlen en ytongblokken. Vervolgens kunnen de kinderen zich volledig laten gaan om tot een plezant en kunstig resultaat te komen. We bevestigen het werkje op een plank en de kinderen kunnen het zo mee naar huis nemen.

* Cheese and shoot: tijdens deze in- en uitloop mogen passanten en toeschouwers in 5 verschillende installaties foto’s nemen van zichzelf en hun gezin/vrienden. Er worden 5 Ipads en materiaal ter beschikking gesteld. Cheese en shoot !!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC 't Blikveld
Jacques Morrensplein 2
2820 Bonheiden

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 17 november 2019
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie GC 't Blikveld
Contact 015 50 28 70
Trefwoorden kunstendag voor kinderen, 3-5 jaar, 6-8 jaar, 9-11 jaar, beeldende kunst