U bent hier:

LAGO Beveren De Meerminnen

15 beoordelingen

Sportactiviteit Zwemmen en watersport

Op zoek naar een unieke beleving? Laat je verrassen door het zinnenprikkelend aanbod van LAGO Beveren De Meerminnen. Het subtropisch zwemparadijs biedt voor ieder wat wils. In een groot en lekker warm kinderbad duiken je (b)engels in een waterwereld boordevol kinderplezier. Ouders kunnen meegenieten van de eerste watergewenning of glimlachend uitkijken op het watergestoei vanaf een wat hoger liggend terras. Voor de 4- tot 8-jarigen is er een heuse waterspeeltuin boordevol animatie. Water spuit en dondert, er wordt gegleden en geschommeld.
Het golfslagbad is een oase van rust. Met zijn ronde baaien, kiezelruggen en kleurige tegels waan je je in een zuiders waterparadijs. Je kan er genieten van het warme water, dobberen op grote matten of een ware ministorm beleven.

Uniek is de spectaculaire wildwaterbaan, waar je een onvergetelijke bergrivierervaring beleeft. Kolkend en schuimend water scheert er door bochten en voert je mee in een lange beweging van steeds anders.

De spektakelzoekers onder ons zullen hun hart ophalen in een lange, slingerende bandenbaan. Met soloband, in duozit of lekker op je buik, het kan er allemaal.

En dan is er het zwemmersterras. Even uitblazen van het zwemplezier en de inwendige mens versterken. In het midden van het badenlandschap geniet je van het uitzicht en een lekkere hap of drankje.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Lago Beveren De Meerminnen
Pastoor Steenssensstraat 108a
9120 Beveren-Waas

Hoe geraak ik hier?

Prijs
Basistarief: 11,10 €; Kinderen 4-15 jaar: 7,80 €; Reductie voor inwoners van Beveren: 9,60 €; Reductie voor kinderen van Beveren: 6,70 €
€ 11,1
Organisatie Sport- en Recreatiebad De Meerminnen
Contact demeerminnen@lago.be
03/750.35.00
Trefwoorden ook voor kinderen, familie, zwemmen, kind, subtropisch zwemparadijs, verjaardagsfeestjes, Bevestigd2020