U bent hier:

Landschapspark Drongengoed

Het Landschapspark Drongengoed bouwt aan een unieke toeristisch-recreatieve bestemming binnen de toeristische regio Meetjesland. Het Drongengoed is, met ongeveer 750 hectare, het grootste aaneengesloten bosgebied van Oost-Vlaanderen. Ontdek het op Fietsnetwerk Meetjesland of via het Wandelnetwerk Meetjeslandse Bossen. De vroege oorsprong van dit gebied leer je kennen op de Drongengoedhoeve. Bezoek er zeker eens de permanente tentoonstelling ‘Het geheim van de Cuesta’
De dorpen Knesselare, Ursel en Kleit zijn de culturele toegangspoorten naar de groene long Drongengoed-Maldegemveld. Breng een bezoekje aan het landschapspark. Fiets en wandel, vanuit de dorpskernen, langs de verschillende attractiepunten binnen dit boeiend landelijk lappendeken.

Beleef het Drongengoed en laat je meeslepen in de verborgen verhalen en de grenzeloze rust. Ontdek, geniet, ontspan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Drongengoedbos
Drongengoedweg 11
9910 Knesselare (Aalter)

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
  • Maandag - zondag van8:00tot22:00
Trefwoorden ook voor kinderen, Drongengoed, OpnieuwOpen, speelbos, bevestigd2020