U bent hier:

Les Antliaclastes (Frankrijk)

+ 3 jaar

Theatervoorstelling Figuren en poppentheater

Les Antliaclastes (Frankrijk)
Waltz Des Homelettes
Voor de toeschouwer hangt een gigantische koekoeksklok uit het zwarte woud. Zoals alle sprookjes wordt dit sprookje als een uurwerk verteld, letterlijk door een speciale klok – feeëriek, gek en misschien zelfs gebroken. Gekaapt door een groep elfjes.

De klok heeft alle typische kenmerken van klokken uit deze mythische regio, met uitzondering van een paar opmerkelijke verschillen. Deze klok heeft een extra uur! In deze bevroren tijd kunnen elven op ambivalente manieren sleutelen aan de aangelegenheden van mensen.

Typisch bevatten deze klokken talloze automatische en mechanische beeldjes die de traditionele dagelijkse routines van de mensen uit deze regio weergeven.

In één venster is een schoenmakerswerkplaats die het toneel schetst voor het verhaal van de schoenmaker en de elven. Aan de andere kant, een fabriek. Een moedervogel spint haar wol in een nest terwijl het verhaal tot rust komt … Een konijn uitgerust met hoorns sluipt nieuwsgierig de klok rond, hij jaagt op koekoeksvogels. De klok slaat dertien … De elfjes dansen. Gebaseerd op Alice In Wonderland.

 


 

Info

Waar Theaterzaal
Gasthuisstraat 22
3200 Aarschot

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 6 maart 2020
Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: € 15,00; Vriendenprijs 19/20: € 12,00; -12 jaar: € 6,00
€ 15,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Het Gasthuis
Links
Trefwoorden #BozeWolf, #kleingrut, #ontdekker