U bent hier:

Level Q (met workshop Spel)

+ 8 jaar

Dansvoorstelling Festival Theatervoorstelling Cursus of workshop Moderne dans Klassieke muziek Creativiteit Tekst en muziektheater

Fysiek danstheater met circuselementen. Gaat het bij spelletjes over winnen of verliezen? Of is het enkel spannend als je niet weet wie gaat winnen?

Een fysiek spel waarin iedereen wordt uitgedaagd.
Vallen en opstaan tot je de eindmeet bereikt.
Of net niet?
Geraken we tot Level Q?

Na de succesvolle doortocht van 'Level Q' bij 30CC in mei 2019, is Lap vzw opnieuw te gast op het 'Rode Hond' festival. Mis deze publiekslieveling niet.

'Level Q' is een verrassend fysieke theatrale dansvoorstelling waarin vier spelers tot het uiterste gaan. Spelen ze samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? Ze tasten elkaars grenzen af en dat van het publiek. Geïnspireerd op het kijkplezier dat mensen beleven bij verschillende spelen, spelprogramma’s en sportwedstrijden, wil de voorstelling het competitieve aspect ‘winnen en verliezen’ uitdiepen en in vraag stellen. 

Workshop na de voorstelling

Is een spel of wedstrijd spannend omdat je niet weet wie er zal winnen? Dat alles elk moment kan keren? Wordt een spel pas interessant als je de spelregels kent? Deze fysieke workshop wil het competitieve aspect ‘winnen en verliezen’ uitdiepen en in vraag stellen. Er zal gewerkt worden rond strategieën, tactiek en sabotage via beweging en tekst alsook door te filosoferen.

Info

Links
Waar 30CC/Wagehuys
Brusselsestraat 63
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 26 oktober 2019
Leeftijd 8+
Prijs € 8,0
Organisatie 30CC
Contact info@30cc.be
Trefwoorden Rode Hond 2019