U bent hier:

Leven in 't park

Jaarmarkt in Destelbergen? Dan denk je ook Leven in ’t park.
Wanneer alle beesten terug naar hun stal trekken en de Dendermondesteenweg z’n normale ritme herneemt, begint het Reinaertpark te bruisen. Jong en oud komen er samen op de laatste woensdag van augustus voor een gratis, feestelijk programma van 13u tot 23u.
Kapitein Winokio, Film in 't park, winnaars Lokale Helden 2017, Groot minicircus, Racavan, Verenigingenmarkt, Reynaertparcours, allerlei lekkers ...

Verenigingenmarkt - 13u tot 18u
Verenigingen tonen op de smakelijkste manier hun werking op de verenigingenmarkt. De Gemeentelijke raad voor ontwikkelingssamwerking laat je fietsen voor Cleane Kleren.

Boekenruilstand - 13u tot 18u
Tweedehands blijft hot! De boekenruilstand van de bib lokt altijd veel volk. Neem je uitgelezen boeken en te veel bekeken en beluisterde dvd’s en cd’s mee en zoek een nieuw (tweedehands) exemplaar uit.

Groot Minicircus - 13u30 en 15u30
Na het succes van vorig jaar kom het grote minicircus terug met nieuwe shows vol trucs, humor zottigheden en clownerie.

Nico & Rosa - 14u, 16u en 17u30
Rosa Schmid and Nicoló Marzoli brengen een poëtische acrobatieact vol spanning en humor. Ze studeerden beiden aan de prestigieuze Ecole supérieure des arts du Cirque in Brussel en reisden met de act al tot in Zuid-Afrika.

Reynaert de vos - 14u tot 17u
Laat je meevoeren naar het land van Reynaert de vos. Theatergroep Jeuk neem je mee op een reis doorheen het epos. Kidsproof, maar voor alle leeftijden.

Kapitein Winokio - 14u30
Tijdens de Gentse Feesten stond de Kouter nog afgeladen vol voor onze favoriete kapitein en zijn bemanning. Ook nu krijgen ze gegarandeerd alle kinderen aan het zingen en dansen. Kinderliedjes, maar wel met een flinke hoek af.

Racavan - 16u30
Racavan zorgt voor dansbare wereldmuziek. De groep is een samenwerking tussen leden van de Gentse band Stompin' Caravan en muzikanten die zich specialiseren in verschillende wereldse muziekstijlen. Ze brengen een mix van jazz, folk, Oost-Europese en West-Afrikaanse muziek.

iDancity - 17u15
Bij dansschool iDancity kan je een terecht voor een mix van stijlen van hip-hop, over latin-moves tot funk. Ze brengen een demo van hun beste moves.

Dance Revolution - 17u45
Ook bij dansschool Dance Revolution kan je lessen volgen in diverse stijlen van van hip-hop, over salsa tot fusion. Geniet van jonge danstalent.

Jay and the Coffee - 18u15
De winnaar van de juryprijs Lokale Helden 2017 verenigt vijf jonge muzikanten met een gemeenschappelijke liefde voor funk en dansmuziek: Strakke grooves, vette basslines en hippe gitaren.

Athena - 19u
Turnclub Athena geeft recreatieve lessen gymnastiek, maar stoomt ook turners klaar voor competities acrogym, tumbling en dans. Ze brengen een indrukwekkende demonstratie.

Crooked Steps - 19u30
De winnaar van de publieksprijs Lokale Helden 2017 brengt met z’n tweeën energieke, hedendaagse blues-rock. Soms rustig, soms snoeihard, maar telkens een eigen, originele sound.

Film in 't park - The Grand Budapest Hotel - 20u30
Neem een dekentje mee en nestel je bij zonsondergang in het park voor openluchtcinema met The Grand Budapest Hotel. Een Cinébib-event van de Jeugdraad, de Bib, provincie Oost-Vlaanderen en Mooov. http://tinyurl.com/yakkzlmx

Wim Claeys
De gangmaker van de Gentse Zangstonde op de Gentse Feesten zorgt opnieuw voor de presentatie. Oefen alvast je Gents om mee te zingen!

En verder: Allerlei lekkers van ambachtelijke ijsjes, tot (h)eerlijke curry en wraps, springkastelen, grime ...

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Reinaertpark
Dendermondesteenweg 430
9070 Destelbergen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 30 augustus 2017
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Gemeentehuis Destelbergen
Contact cultuur@destelbergen.be
09 218 92 78
Trefwoorden CULT9070, VT9070, JEUGD9070, vivavlaanderen, ook voor kinderen