U bent hier:

Maandwandeling thema "Vogels"

Een ideaal moment om op zoek te gaan naar vogels die niet naar het zuiden reizen om de winter te ontvluchten. Er zijn ook vogels die speciaal naar onze meersen komen om te overwinteren. Tijdens deze maandwandeling bekijken we deze overwinterende (water)vogels en proberen te begrijpen waarom ze hier aanwezig zijn.

Vertrek om 14.30 uur, terug rond 16.30 uur. Afspraak in de Boer Janssensstraat in Gentbrugge. Voorzie regenkledij en stevig schoeisel. Vergeet je verrekijker niet.

Bereikbaarheid: bus 3 eindhalte DC Gentbrugge op 10 minuten wandelen, bus 9 of 20 eindhalte Groeningewijk ligt aan de vertrekplaats

Bekijk steeds de laatste berichten en corona-richtlijnen voor deze wandeling op www.wgbm.be (Corona: Mogelijks moet er ingeschreven worden)

Info

Links
Waar Boer Janssens
Boer Janssensstraat
9050 Gentbrugge

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
tot
Organisatie Natuurpunt Gent, Kern Gentbrugse Meersen
Contact info@wgbm.be
Trefwoorden erkend SCVW, Natuurpunt, natuurbeleving, vogels, ook voor kinderen, Corona-proof