U bent hier:

Marijke Verbruggen

+ 6 jaar

Toneellessen (6-9 jaar)
Marijke Verbruggen
Kriebelt het bij jou ook om eens op de planken te staan, het publiek te doen bulderen van het lachen? Of juist iedereen heel stil te krijgen?

Doe je niets liever dan verzinnen, gekke bekken trekken en in verschillende rollen kruipen? Dan is toneelspelen misschien wel iets voor jou!

In de eerste lessen is het de bedoeling dat we elkaar wat beter leren kennen, want het is heel belangrijk dat de groep een hechte groep wordt waarin iedereen zich thuis en prettig voelt. Dat de wat meer verlegen kinderen hun schroom overwinnen en zich voor publiek durven geven en dat alle kinderen ook leren dat toneel om samenwerking draait.

Daarnaast gaan we ook samen ontdekken wat toneelspelen eigenlijk allemaal inhoudt. Toneelspelen is natuurlijk meer dan een tekst vanbuiten leren. We gaan als een echt team werken aan een toonmoment. We creëren met de hele groep een prachtig stuk, dit zal een combinatie worden van toneelspel, improvisatie en vertelling. De laatste les is er een heus toonmoment voor publiek. Voel je het al kriebelen? Schrijf je dan snel in!

Info

Waar CC Het Gasthuis
Gasthuisstraat 22
3200 Aarschot

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag - zondag van 18:30 tot 20:00
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: € 100,00
€ 100,0
Reservaties Inschrijven
Organisatie Het Gasthuis
Links
Trefwoorden #workshop