U bent hier:

Mechelen Kinderstrand

+ 3 jaar

1 beoordeling

Voetjes in het zand tijdens Mechelen Kinderstrand! De Grote Markt van Mechelen wordt van 29 juli t.e.m. 2 augustus het decor voor een tropisch zandstrand: Mechelen Kinderstrand. Vijf dagen lang kunnen de kleinste Maneblussers en bezoekers hier naar hartenlust zandkastelen bouwen, waterspelletjes spelen en dansen op een strand van 1600 vierkante meter.
Je hoeft dus deze zomer niet naar zee om met je kinderen in het zand te kunnen spelen! Op het strand is er plaats voor trampolines, kinderdisco, tal van animatie en je kan er eendjes vissen terwijl de ouders verpozen in een gezellige loungehoek onder de palmbomen. Het leukste strand van België voor de kinderen ligt vijf dagen in Mechelen, niet aan de kust!

Op donderdag 31 juli houden we een grote gezamenlijke familie-picknick. Kom vanaf 17u naar de Grote Markt met je picknick en geniet van een extra lange dag op het kinderstrand, dat voor de gelegenheid tot 20u (i.p.v. 17u) open blijft.VTM Kazoom Karavaan

Mechelen Kinderstrand wordt zaterdag afgesloten met een knaller van formaat, want de VTMKZOOM 'Karavaan' komt langs met allerlei toffe activiteiten. Word de ster van de stad door je haar onder handen te laten nemen door de gekke kappers, of wie weet door mee te doen aan de opnames va Olé Kongé. In de hippe caravans beleef je gekke avonturen met het hele gezin.

Win leuke prijzen met de zomerwedstrijd
Mechelen Kinderstad organiseert dit jaar een zomerwedstrijd. De uitdaging: maak een leuke foto vanuit jouw vakantiebestemming met de Mechelen Kinderstad strandbal. Deze kon je al afhalen tijdens de Speeldag op 11 mei, maar ook tijdens Mechelen Kinderstrand. Stuur je foto en adresgegevens voor 1 september naar kinderstad@mechelen.be. Zo maak je kans op leuke prijzen zoals LEGO-pakketten of tickets voor Planckendael, Technopolis of het Speelgoedmuseum.

Praktisch
Mechelen Kinderstrand
Dinsdag 29 juli t.e.m. zaterdag 2 augustus
10-17u (behalve donderdag 31 juli: 10-20u)
Gratis
www.facebook.com/mechelenkinderstad

Programma
Het animatieprogramma komt binnenkort online! Hou de website en Facebook dus zeker in de gaten!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Grote markt, Mechelen
Grote Markt 21
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 29 juli 2014 tot 2 augustus 2014
Leeftijd 3+
Prijs gratis
Organisatie Mechelen Kinderstad
Links
Trefwoorden dijle, Mechelen Kinderstad, strand, Mechelen Kinderstrand