U bent hier:

Multimove Buggenhout voor 4 en 5 jarigen

+ 4 jaar

Sportactiviteit Omnisport en andere

edere woensdag van 17 tot 18 uur kunnen kinderen van 4 en 5 jaar multimove volgen in het sportcentrum De Pit te Buggenhout. Multimove biedt kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is.
Multimove biedt kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is.
Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.

Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal.

Nieuwe leden mogen 2 maal gratis komen proberen alvorens aan te sluiten. Inschrijven kan door een mail te sturen naar babbuggenhout@gmail.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sportcentrum De Pit
Platteput 14
9255 Buggenhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Woensdag van 17:00 tot 18:00
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 70,00 €
€ 70,0
Reservaties
Organisatie Badminton Buggenhout VZW
Trefwoorden Multimove, badminton, buggenhout, kleuter