U bent hier:

Murmur (4+)

+ 6 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater Circus

Circus-geluidstheater dat alle zintuigen prikkelt voor iedereen vanaf 4. Met ruisende rugzakken, een landschap van speakers en een acrobatische componist. die zwiept, smijt en slingert met speakers waaruit natuurgeluiden klinken. Plots beginnen de rugzakken van het publiek te zoemen...
Deze voorstelling vindt plaats in het kader van het meerdaagse microfestival puBLIK. 

Een acrobatisch concert voor iedereen vanaf 4 jaar. Murmur gaat over de (on)mogelijke grenzen tussen mens, natuur en ding. Kan een mens een ding worden? Of een machine, of een dier? Kan een ding tot leven komen? En kan een object soms ook dierlijk zijn?

Camiel Corneille zwiept, smijt en slingert met speakers waaruit natuurgeluiden klinken. Hij bedekt ze, dempt ze, deelt ze uit. Zo maakt hij live een acrobatische, bewegende geluidscompositie. Hij plakt speakers op zijn lijf, gaat de lucht in. Is hij een helikopter? Een zwerm spreeuwen? Een cocon? Of toch gewoon een zoekende mens? Hij hijst een krakende speaker op zijn rug, sleept als een slak over de grond.

Plots beginnen de rugzakken van het publiek te zoemen en wordt alles en iedereen deel van een wervelwind van geluid. Ben je een mens in een groep? Een dier in een zwerm? Of een instrument in een compositie? Of ben je het allemaal tegelijk? Murmur is circus-geluidstheater dat alle zintuigen prikkelt. Met ruisende rugzakken, een landschap van speakers en een acrobatische componist. Een voorstelling voor iedereen die wel eens meer dan alleen mens wil zijn.

 

concept: Hanne Vandersteene, Mahlu Mertens, Stijn Dickel
acrobatie: Camiel Corneille
regie: Hanne Vandersteene en Mahlu Mertens
dramaturgie: Mieke Versyp
geluidscompositie: Stijn Dickel (aifoon)
software-ontwikkeling: Tim De Paepe
hardware: Jeroen Vandesande
kostuums: Dorine Demuynck
coproducenten: aifoon, Provinciaal domein Dommelhof/Theater op de Markt, C-Takt, MiraMiro

Info

Waar Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 25 januari 2020
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: € 9,00; Abo6: € 8,00; Abo10: € 8,00; Abo extra: € 8,00; Gezinsbond: € 8,00; -12j: € 8,00
€ 9,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Strombeek
Links