U bent hier:

Museumspelstraat

De Museumspelstraat opent ook deze zomer weer zijn deuren! De Savoyestraat steekt in een nieuw, gekleurd jasje en is nu een speels parcours voor jong en oud. Spring, huppel en hinkel door de straat tot in de tuin van museum M.

In de ZOMERWEEKENDS kan je levensgroot vier op een rij spelen, kubben, hoepelen, jongleren en andere groot buitenspeelgoed ontdekken. Verder zijn er strandstoeltjes om even weg te dromen in de vele kinderboekjes of om gewoon te genieten van de zon. Ook voor baby's en peuters is er een speelhoekje voorzien! Er staat een gastvrouw klaar die je wegwijs maakt in de tuin. We vragen je om het speelgoed na gebruik te ontsmetten (ontsmettingsmateriaal is ter plaatse aanwezig).

Zaterdag en zondag van 4 juli tem 9 augustus | 11u-18u | gratis


Op een aantal ZOMERWEEKENDDAGEN staat er bovendien een gezinsworkshop op het programma! Vooraf inschrijven is niet nodig. Een deel van het programma kunnen we al verklappen, maar er komen zeker nog workshops bij (hou deze pagina in het oog)! Ook bij de workshops houden we rekening met de nodige voorzorgsmaatregelen.

- zaterdag 18 juli: Tekenatelier: maak je eigen kleurplaat

- zaterdag 25 juli: Maak je eigen boekje

- zondag 26 juli: Bak moddertaartjes, maak moddertekeningen,...

- zaterdag 8 augustus: Creatief met naald en draad

- zondag 9 augutus: Evenwichtsparcours en blotevoetenpad

Bovenstaande data | 14u-17u | gratisPsst... wist je dat je elke dag (behalve woensdag) vrij kan gaan spelen in de tuin van museum M? Even uitrusten onder de boom, spelen in het gras, klimmen op de klimmuur, wandelen op het blotevoetenpad,...

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Tuin museum M
Savoyestraat
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 4 juli 2020 tot 9 augustus 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Contact info@huisvanhetkindleuven.be
016 27 24 90