U bent hier:

Muziek kamp: Mijnheer Egel in het kosmosbos

+ 2 jaar

De muziek kampjes vinden plaats in Basisschool De Zonnetuin, Beeweg 32, 8310 te St Kruis (Brugge).Voor alle kampjes worden axi bonnen van de stad Brugge aanvaard ter betaling! De 'naam' naast de titel van het kampje dient om je kindje en jou duidelijk te maken in welk groepje het is ingeschreven.
Elk muziek kampje staat in het teken van een thema, een verhaal waarbinnen muzikaal en creatief gewerkt wordt. Kleuter kampjes zijn toegankelijk voor kindjes vanaf 2,5 jaar tem zes jaar. De onder en bovengrens worden strikt nageleefd. Er vinden ook geregeld kampjes voor 7-10 jarigen plaats. Elke dag start met poppenkast. Je mag als ouder gerust eventjes blijven indien jij of je kindje dat fijn vindt.

In de voormiddag maken we muziek, spelen we met instrumenten, bewegen we op muziek, doen spelletjes enz… Na het middageten wordt gewerkt in hoekjes (drie-vier kleine groepjes): een sprookjes hoek, een knutselhoek, kleur en tekenhoek, een rusthoek. Daarna is er even vrij spel, een muzikale afsluiting van de dag en uiteraard eindigen we hoe we begonnen zijn: met poppenkast. ​

Inschrijven enkel via de website !

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Basisschool de zonnetuin
Beeweg 32
8310 Sint-Kruis (Brugge)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
Leeftijd 2+
Prijs
Basistarief: 31,00 €
€ 31,0
Reservaties
Organisatie Tamboeri
Contact info@tamboeri.be
0489 788 214