U bent hier:

Muziektentoonstelling PLAY!

Koptelefoon op, geluid aan … en play! Technopolis vult zich met daverende beats en groovy klanken. De gloednieuwe muziektentoonstelling PLAY is er helemaal klaar voor. En jij? Trommel je vrienden op en toon ons je dansmoves op ons discotapijt! Of ben jij de nieuwe Like Mike? Neem dan plaats achter onze dj-tafel en kom het vel van de vingers scratchen als een échte pro! Klinkt het niet, dan botst het, maar leuk is het sowieso! Waar wacht je nog op? Music Maestro, please!
Klinkt als muziek in de oren? Nodig je vrienden, familie of buren uit om een duo, kwartet … of zelfs een volledige band te vormen en samen de gekste melodieën te spelen. Ontdek onze muzikale toppers.

Technopolis is dagelijks open van 9.30 tot 17u. Technopolis is enkel gesloten 25 december, 1 januari en tijdens de eerste volledige werkweek van september. Raadpleeg altijd eerst www.technopolis.be voor eventuele uitzonderingen.

Info

Waar Technopolis
Technologielaan 1
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Prijs
Basistarief: 17,00 €; Kinderen van 4 t.e.m. 11 jaar: 13,50 €; Kinderen jonger dan 4 jaar: 0,00 €; Senioren (55+): 15,50 €
€ 17,0
Organisatie Technopolis
Links
Trefwoorden vakantie, Mechelen, geluid, Educatief, klanken, dag, kinderen , Muziek , wijk__mechelen-zuid, uit in Mechelen, leerrijk voor kinderen, activieiten mechelen, ook voor kinderen