U bent hier:

Nacht van het Kempens Erfgoed: Kempense volksverhalen bij het vuur - Start om 19u30

IK SCHRIJF ME IN VOOR HET TIJDSBLOK VAN 19:30 (per persoon inschrijven verplicht).  De tuin en het huis van het Natuurpunt Museum zijn de perfecte setting voor een avond vol verhalen. Vijf vertellers hebben hun meest straffe, leuke of vreemde weetjes bij elkaar gesprokkeld om de bezoekers te laten genieten. Bij een knapperend vuur met een warme drank in de hand halen we herinneringen op aan vervlogen tijden. De zesde verteller, Geert van Het Huis van de Haiku sluit met zijn haiku's over stilte naadloos aan op deze erfgoednacht. Op de gezellig ingerichte zolderverdieping staan we in de Stille ruimte even stil bij de rust die we soms zo nodig hebben. Haiku fluistert, wijst stilletjes naar een beeld, een tafereel en laat jou daar bij stilstaan.

Praktisch

  • Door coronaproof te werken zijn de plaatsen beperkt (8 personen per tijdsblok).
  • Elke kwartier start een groepje.
  • Totale duur per groep circa 1 uur.
  • Kies een startuur en schrijf je snel hierboven in (per persoon apart inschrijven)!

Info

Links
Waar Natuurpunt Museum
Graatakker 11
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 24 oktober 2020
Reservaties Inschrijven
Organisatie Natuurpunt CVN
Contact museum@natuurpunt.be
014 47 29 50
Trefwoorden erkend SCVW, Natuurpunt, ook voor kinderen, natuur in de stad, cultuur in de natuur, kinderen , Erfgoed , Natuurpunt Turnhoutse Kempen, Corona-proof, TurnhoutOKT2020