U bent hier:

Nachtzacht (3+)

+ 3 jaar

Ubi droomt van een wonderlijke wereld met dieren, bergen, zee, een stad … Niemand kan vertellen wat er in zijn droom zat. Muziek neemt je mee naar tapijten en wolken, en landschappen vol klank. Zonder één woord verandert alles in poëzie. Soms gek, soms mysterieus, maar altijd streelzacht.
Ubi slaapt, hij droomt. Maar ... is het enkel een droom? Of gebeurt het écht? Die wondere wereld, met dieren overal, met land en stad, en berg en zee ... Droom jij met ons mee? ‘Nachtzacht’ is een intieme, poëtische muziekvertelling voor dromers vanaf 3 jaar.

Een zangeres, een pianiste, een beeld-manusje-van-allesmevrouw. Maar soms doet de ene iets anders, of neemt de andere de taakjes over van de ene. Ze nemen samen het publiek mee in een wereld vol kleur, sfeer en dromen. Woordloos, met tapijten en wolken, en landschappen van klank en beeld.

De muzikale mosterd wordt gehaald bij de droommuziek van Aaron Copland, Benjamin Britten en Francis Poulenc. Fascinerend hoe alledaagse voorwerpen plots veranderen in een stad, in een zee, in wolken ... Een streling voor oog en oor.

www.compagniepaprika.wixsite.com/nachtzacht/nachtzacht

 

Info

Waar GC de Bosuil
Witherendreef 1
3090 Overijse

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: € 12,00; Voorverkoop: € 10,00; ABO-prijs (met code) 2019-2020: € 8,00; Abotarief: € 8,00; Abotarief: € 8,00; Schooltarief: € 6,00
€ 12,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie de bosuil
Links
Trefwoorden Nachtzacht, Cie paprika, GC de Bosuil