U bent hier:

Nattelaarzenwandeling (VOLZET)

+ 10 jaar

Begeleide uitstap of rondleiding Milieu en natuur

Doe je mee aan deze avontuurlijke tocht door het moerasbos? Hier en daar klimmen we over wiebelige brugjes, een omgevallen boom of waden we door vette modder. Ondertussen maak je kans om bevers, reeën, water- en roofvogels te spotten.
Je verneemt alles over dit kwetsbaar natuurgebied en de recentste natuurprojecten in en rond de Nieuwdonk en de Reservaatzone Donkmeer. Een pittige natuurwandeling met een snuifje adventure (vanaf 8 jaar). Omdat we door kwetsbare delen van de Reservaatzone stappen zijn honden niet toegelaten, ook niet aan de leiband.
Startplaats: we vertrekken stipt om 14.30 op de parking van provinciaal domein Nieuwdonk, Dendermondse steenweg 13A, Berlare (Overmere)
Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht. Uiteraard draag je tijdens deze gegidste groepswandeling een mondmasker. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, laten we een beperkt aantal deelnemers toe. Deze wandeling is inmiddels volzet. Ga naar www.vzwdurme.be voor andere activiteiten in Nieuwdonk.
Het parcours is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen of kinderwagens.
Hoge laarzen zijn verplicht, zelfs bij droog weer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Recreatiedomein Nieuwdonk
Dendermondsesteenweg 13a
9290 Berlare

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 11 oktober 2020
Leeftijd 10+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Provincie Oost-Vlaanderen
Trefwoorden weekvanhetbos, gratis, gratis pov, pov, povgrat, natuur, moerasbos, adventure, bos, Berlare, Fauna en flora, ontdekkingstocht, Begeleide gidsbeurt, OVGRAT