U bent hier:

NATUURSCHOON - openlucht fototentoonstelling in de Damvallei

Corona zette ons in beweging, te voet of met de fiets. Dikwijls ook in eigen buurt, langsheen nog ongekende wegen of paden.
Voor een portie natuurschoon hoeven we alvast niet ver te trekken: Destelbergen is een groene gemeente met bijzonder waardevolle fauna en flora.

Samen met het gemeentebestuur wenst Natuurpunt Damvallei onze lokale natuurrijkdom meer in de kijker te stellen met een openlucht fototentoonstelling.
Want onbekend is (nog te veel) onbemind.
Een uitgestippeld parcours leidt ons langs enkele groene highlights in het natuurgebied Damvallei: het idyllische Damvalleimeer, de ietwat verscholen Natuur-Educatieve Site (NES), de mooie Bergenmeersen en de meanderende Schelde waar eb en vloed voor een uniek ecosysteem zorgen.

De boodschap is: durf stil te staan bij al dat natuurschoon.
Prachtige natuurfoto’s vragen de wandelaar en fietser om onderweg even ‘in te houden’, en tijd te nemen om de natuur in al haar pracht te beleven.

Vrij toegankelijk, van 31/10 tot 03/01

Info

Links
Waar ingang Natuur-Educatieve Site (achterkant parking bibliotheek Destelbergen)
Dendermondesteenweg 420
9070 Destelbergen

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 31 oktober 2020 tot 3 januari 2021
Organisatie Natuurpunt Gent werkgroep Damvallei
Contact info@damvallei.be
Trefwoorden erkend SCVW, fotografie, Natuurpunt, ook voor kinderen, cultuur in de natuur, Soorten