U bent hier:

Occupie Paradit, een tentoonstelling van Laure Prouvost en Alex Cecchetti

+ 6 jaar

"Kom, kom, kom hierheen”, weerklinkt de lokroep van de sirene. Ze is eenzaam en onzichtbaar, ze snakt ze naar liefde en medeleven. De wereld is koud, desolaat en hard. Er is geen ruimte meer, geen tijd. Dus kom, schreeuwt Netwerk Aalst, kom en bezet me. Hier wordt verbeelding realiteit, het dringt binnen in het leven van de kunstenaars én dat van jou.
Occupie Paradit is als een mondspoelmiddel dat je verbeelding wakker schudt, het breekt met conventies en gewoontes en neutraliseert de slechte smaak. We wijden je in in de kleinste en geheimste riten van dit paradijs terwijl slangen je smeken om niet van de appel van kennis te proeven. “Verspil je tijd er niet aan”, zullen ze zeggen, “het plezier van wijn is zo veel beter”.

Kunstenaars Alex Cecchetti en Laure Prouvost projecteren in de tentoonstelling Occupie Paradit hun ideeën over een fantastisch paradijs. Ze leiden je rond in een bevreemdende omgeving waar je verhalen hoort over de kosmos en de liefde. Je kan er love potions drinken en de tijd even laten stil staan. Een Community Of Snakes zorgt voor begeleiding, houvast, verwarring en nieuwe inzichten. Laat je onderdompelen in warmte, lust en geborgenheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Netwerk Aalst
Houtkaai 15
9300 Aalst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 8 februari 2020 tot 18 oktober 2020
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 6,00 €; groepen vanaf 10 personen, lerarenkaart, inwoners van Aalst, studenten -26, andersvaliden en hun begeleiders, Gezinsbond: 4,00 €; kinderen jonger dan 12 jaar, kansentarief: 1,50 €
€ 6,0
Organisatie Netwerk Aalst
Contact info@netwerkaalst.be
053 70 97 73
Trefwoorden Laure Prouvost, Alex Cecchetti, expo, aalst, tentoonstelling, Bevestigd2020