U bent hier:

Ola Pola Potloodgat

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

In een sprookjesachtige wervelwind komen twee acteurs in contact met zeerovers, piranha's, krokodillen en olifanten. Vrolijk onzinstuk. Golden oldie!

In 2002 maakte BRONKS met Pascale Platel en Randi De Vlieghe 'Ola Pola Potloodgat'. Uitverkochte zalen, ellenlange tournees in binnen- en buitenland en winnaar van de Grote TheaterFestivalprijs. In 2017 kroonde het TheaterFestival de voorstelling tot Golden Oldie. 'Ola Pola Potloodgat' werd voor de gelegenheid vanonder het stof gehaald en opnieuw getoond aan een breed publiek.

In een sprookjesachtige wervelwind komen Platel en De Vlieghe in contact met zeerovers, piranha’s, krokodillen en olifanten. Ze springen van het ene verhaal in het andere, van droomscene in filmpje in dansje in gevecht. Een vrolijk onzinstuk met een absurdistisch randje.

  • We vragen je met aandrang om te letten op de vermelde minimumleeftijd. Daarmee willen we de kinderen, de ouders en de spelers een aangename voorstelling bezorgen. Jongere kinderen dienen dus nog even geduld te oefenen. 

 

Info

Waar 30CC/Schouwburg
Bondgenotenlaan 21
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 20 januari 2019
Prijs € 10,0
Organisatie 30CC
Contact info@30cc.be
Links
Trefwoorden ook voor kinderen