U bent hier:

Olmense Zoo

+ 6 jaar

41 beoordelingen

Op zoek naar een perfect dagje uit? Dan heeft de Olmense Zoo wat in petto voor jou! Dankzij het wijds en natuurlijk karakter voelen zowel mens als dier zich hier thuis. Het Berenbos, de Savanne en de grote Wandelvolière zijn een must voor de ware natuurliefhebbers onder ons! De Olmense Zoo maakt de Kempen een stukje exotischer!
DE ZOO
De Olmense Zoo is een prachtige dierentuin met tal van diersoorten uit verschillende werelddelen (o.a. apen, maki's, witte wolven, reptielen, spinnen, zebras, exotische vogels, etc).

Dankzij de succesvolle kweekprogrammas kan je ieder jaar weer genieten van de jonge dieren die hun eerste stappen zetten in deze dierentuin!

En voor wie dit alles nog niet genoeg zou zijn: de geitenweide, de speeltuinen, het springkussen en de trampolines, alsook de gratis zomeranimatie zorgen dat de dierentuin een heus speelparadijs voor jong en oud wordt!

SPEURTOCHTEN
Ook zonder gids kan je op een leuke manier onze dierentuin verkennen. Voor de zelfstandige bezoekers onder ons, hebben we speurtochten die je doorheen het park loodsen terwijl je spelenderwijs via meerkeuzevragen en spelletjes allerlei weetjes verzamelt over onze parkbewoners.

Ga zelf of in groepjes op ontdekkingstocht met de speurbeerfamilie Stones en verdien je diploma van speurbeer! Ook leuk om samen met het gezin te doen.

1,00 per speurtocht!!!

* Speurberentocht 1ste graad (6 - 8 jaar)
* Speurberentocht 2de graad (8 - 10 jaar)
* Speurberentocht 3de graad & 1ste graad Sec.Ond.
(10 - 14 jaar)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Olmense zoo
Bukenberg 45
2491 Olmen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Maandag - zondag van0:00tot0:00
Leeftijd 6+
Contact info@olmensezoo.be
014/30.98.82
Links
Trefwoorden Buitenspeeltuin