U bent hier:

Ontbijtfilm: Missing Link

Film Animatie en kinderfilms

Goed om weten:

  • Het ontbijt start om 9u00 en de film start om 10u30.
  • Je kan enkel komen ontbijten als je aansluitend naar de film komt kijken. Je kan wel filmtickets kopen zonder ontbijt.

9U00: start ONTBIJT

Geniet van een heerlijk gezond ontbijt aan democratische prijzen en zak nadien met de hele familie gezellig onderuit in onze knusse zetels voor de familiefilm Missing Link.
Reserveren voor het ontbijt kan t.e.m. vrijdag 20 september.

10U30: start FILM missing link

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Dit wezen met de toepasselijke naam Link is allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant, maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Links lang verloren familie: de Yeti's.

Missing Link is de nieuwe animatiefilm van de befaamde Laika Studios (ParaNorman, De Boxtrollen en Kubo en het magische harnas). De Nederlandse stemmencast bestaat uit o.a. Matteo Simoni, Charly Luske en Birgit Schuurman.

VLAAMS GESPROKEN

FACTORIJ FESTIVAL

Deze film kadert in het feestelijke openingsweekend van het nieuwe cultuurseizoen. Na de film kan je nog heel wat leuks beleven met de kinderen. Je valt zeker van de ene verrassing in de andere tijdens het gratis Factorij Festival.

 

 

Gratis kinderoppas tijdens familievoorstellingen

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Terwijl je met de rest van het gezin geniet van de familievoorstelling is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in. Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be.
 

Info

Waar CC DE FACTORIJ
Willem Lambertstraat 10
1930 Zaventem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 22 september 2019
Prijs
Basistarief: € 0,00; Film Standaard: € 7,00; Ontbijt standaard: € 8,00; Ontbijt min12: € 6,00; Kansentarief volwassene: € 3,50; Kansentarief kinderen: € 2,50; Film plus65: € 5,00; Film min26: € 4,00; Film Vriendenprijs: € 6,00; Ontbijt Gezinsbond standaard: € 7,00; Ontbijt Gezinsbond min12j: € 5,00
gratis
Reservaties
Links
Trefwoorden familie, film, ook voor kinderen