U bent hier:

Ontdekkingstocht in expo Kris Martin (6+)

+ 6 jaar

1 beoordeling

Je duikt samen met je kinderen in de wondere wereld van Kris Martin. Je loopt door een zaal vol confetti uit brons, een half opgeblazen luchtballon of een groot zwaard van wel 7 meter lang...
Je gaat op ontdekkingstocht in de tentoonstelling EXIT van Kris Martin en bekijkt zijn kunstwerken van piepklein tot enorm groot, verzint zelf nieuwe verhalen en je danst door het museum.Op het einde krijg je een verrassing: je neemt een heus doe-boek mee naar huis met veel inspiratie om zelf te experimenteren rond kunst.

Praktisch
- De ontdekkingstocht kan je voor je bezoek aan S.M.A.K. afhalen aan de balie of hier downloaden. Ook die van Broodthaerskabinet is beschikbaar aan de balie of via de weblink.
- Boek je ticket online (zie weblink). Zo ben je zeker van je bezoek, want we beperken het aantal mensen in de zalen.
- Het is verplicht een mondmasker te dragen vanaf 12 jaar.
- Doe ook ons Imaginair Museum in het Citadelpark. Kijk naar kunstwerken met je oren! Je kan de route ook afhalen aan de balie van S.M.A.K.

Veel plezier!

Info

Links
Waar S.M.A.K. - Stedelijk Museum voor Actuele Kunst
Jan Hoetplein 1
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer

tot

Open op:

  • Dinsdag - vrijdag van 9:30 tot 17:30
  • Zaterdag - zondag van 10:00 tot 18:00
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 12,00 €; Gentenaar: 6,00 €; Kinderen: 0,00 €
€ 12,0
Reservaties
Organisatie S.M.A.K. - Stedelijk Museum voor Actuele Kunst
Trefwoorden gezin, SMAK