U bent hier:

Op Goed Geluk ! theaterkomedie met BV's ONLINE

+ 10 jaar

Theatervoorstelling Humor comedy

Het wil maar niet lukken voor Kenny. Hij is nu bijna veertig en heeft de ware liefde nog niet gevonden. Daarom wil zijn schoonzus Petra hem koppelen aan haar vriendin en collega Corina, een goedlachse, spontane dierenpsycholoog. Hoewel haar man Danny geen groot voorstander is van het idee, nodigt Petra de twee vrijgezellen uit voor een etentje. Maar helaas is Kenny geen held wanneer het op sociaal contact met vrouwen aankomt. Bovendien voldoet Corina niet meteen aan zijn verwachtingen. Cupido lijkt niet echt van plan toe te slaan. Integendeel, de avond dreigt te eindigen met meer vrijgezellen dan hij begon...
“Op goed geluk!” is een nieuwe komedie van Yves Caspar (“Lijst Lenaerts”, “De Reünie”, “Bedankt Lieve Ouders”, “Vallende Sterren”)

Met Kevin Caers, Hilde Gijsbrechts (Wittekerke), Gunter Reniers (Hallo België, Wittekerke, De Kotmadam), Miet Bessemans en Yves Caspar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Online
Rijschoolstraat 51
3800 Sint-Truiden

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 10 november 2020 tot 15 januari 2021
Leeftijd 10+
Prijs
Basistarief: 9,00 €
€ 9,0
Reservaties
Organisatie Roxy theaterproducties
Trefwoorden Online, theaterkomedie, Hilde Gijsbrechts, Yves Caspar, theater, toneel