U bent hier:

Op het spoor van Suske en Wiske

Tentoonstelling Meerdere kunstvormen

In het kader van deze mini-expo Op het spoor van Suske en Wiske verschijnt het 356ste reeksnummer De Fluitende Olifant. In dit album flitsen onze striphelden terug naar de eerste treinrit in België van 5 mei 1835. Samen met Lambik, Jerom en professor Barabas storten ze zich in een spannend treinavontuur.
Er wordt een exclusieve versie van dit stripverhaal in een beperkte oplage van 2.500 exemplaren uitgebracht. Dit verzamelalbum zal enkel te koop zijn in de Train Worldshop.

Het is echter niet voor het eerst dat de wereld van de trein het toneel vormt voor hun verhalen, want in heel wat andere klassiekers van Studio Vandersteen, zoals De Gouden Locomotief, Het Sprekende Testament en De Texasrakkers, speelden treinen, spoorwegen en stations een grote rol.

Bezoek de mini-expo en kom meer te weten over de rol van de trein in deze wonderlijke stripwereld.

Toegang tot de expo is inbegrepen in de toegangsprijs voor Train World.

Gesproken talen : Frans, Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Train World
Prinses Elisabethplein 5
1030 Schaarbeek

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer

tot

Open op:

  • Dinsdag - zondag van 10:00 tot 17:00
Prijs
Basistarief: 12,00 €; museumpassmusées: 0,00 €
€ 12,0
Organisatie Train world
Contact info@trainworld.be
02 224 74 37
Trefwoorden strips2021, museumpassmusees, ook voor kinderen, Museumpas