U bent hier:

Opvoedingstools - structuurkaartjes maken

+ 1 jaar

Het dagverloop kan je voor je kind voorspelbaar maken en hem inspraak geven door het gebruik van structuurkaartjes. Bijvoorbeeld in welke stappen verloopt het ochtendritueel, het avondritueel, de maaltijden, ... Knutsel jullie dagschema zelf in elkaar in deze workshop.
In Speelodroom gaan er wekelijks activiteiten door die ouders en kinderen samen brengen.

1. Knutsel- of spelmomenten : de opvoedingsondersteuner biedt activiteiten aan om het samen spelen te bevorderen, bijvoorbeeld knutselen rond een bepaald actueel thema.
2. Opvoedingstools : op regelmatige basis worden activiteiten aangeboden die structuur kunnen brengen in het dagelijks leven van het kind, bijvoorbeeld leuke structuurkaartjes maken voor het slapengaan.

Iedereen kan zich gratis inschrijven met meerdere kinderen uit het eigen gezin via speelodroom@sociaalhuisninove.be of 054 50 50 50. De plaatsen zijn beperkt per activiteit. Om iedereen de kans te geven kan je aan 1 activiteit deelnemen per maand. Elke activiteit start om 14u.

Voor het overzicht van komende activiteiten verwijzen we naar de website van Speelodroom. De activiteiten kunnen worden aangepast naargelang de noden of vragen van ouders.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Speelodroom
Bevrijdingslaan 9
9400 Ninove

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 20 november 2019
Leeftijd 1+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
  • Bel naar 054/50 50 50
Organisatie Huis van het Kind Ninove
Contact speelodroom@sociaalhuisninove.be
Trefwoorden kinderen, ouders, opvoeding, spelen, knutselen