U bent hier:

Paasfestival

1 beoordeling

Tijdens de Paasvakantie kan je in het Openluchtmuseum van Bokrijk terecht voor het Paasfestival met tal van activiteiten zoals workshops en paasspelletjes. Breng ook zeker een bezoekje aan de vernieuwde speelschuur. Het groene park van Bokrijk verkennen? Wandel zeker langs het arboretum of fiets eens door het water in het vijverlandschap van De Wijers!
Tijdens de Paasvakantie kan je in het Openluchtmuseum Bokrijk terecht voor het Paasfestival met tal van activiteiten zoals workshops en paasspelletjes. Breng ook zeker een bezoekje aan de vernieuwde speelschuur. Op Paaszondag en -maandag kan je Pasen beleven zoals dit 100 jaar geleden gebeurden en raap je eitjes tijdens de grote Paaseierenraap.

Wil je het groene park van Bokrijk ontdekken? Bezoek dan zeker het arboretum of neem de fiets en ontdek Fietsen door het water! Je ziet, voelt, ruikt het water en raakt het zelfs aan … zonder een nat pak te krijgen. Het Arboretum van Bokrijk is tenslotte maar liefst 18 hectare groot en biedt ruimte aandiverse planten- en bomencollecties. Vele van deze planten zijn vandaag de dag met uitsterven bedreigd of zelfs verdwenen uit hun natuurlijke
habitat. Het Arboretum en de wandel- en fietsroutes zijn het hele jaar gratis
toegankelijk. Boek een parkgids om de natuurlijke rijkdom van het arboretum nog beter te verkennen via info@limburgsenatuurgidsen.be.

Voor de kleinsten onder ons kan je uiteraard ook steeds een bezoekje brengen aan de grote openluchtspeeltuin die dagelijks geopend is van 9u - 21u. Ook deze is gratis toegankelijk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bokrijk
Bokrijklaan 1
3600 Genk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 6 april 2019 tot 22 april 2019
Prijs
Basistarief: 12,50 €; kinderen 3 tot en met 12 jaar: 2,00 €
€ 12,5
Organisatie Bokrijk
Links
Trefwoorden toerisme, ook voor kinderen, visitlimburg