U bent hier:

Paasspeurtocht: Op zoek naar het Gouden Konijn

+ 4 jaar

Fiets- of wandelroute Actie en avontuur

Arboretum Kalmthout is een grote tuin met bijzondere bomen, struiken en bloemen uit de hele wereld. Sommige zijn meer dan 100 jaar oud of zelfs bedreigd in de natuur. We vieren dit jaar onze 165ste verjaardag en verwelkomen daarom een Gouden Konijn tijdens de paasvakantie. Alleen heeft het zich goed verstopt. Kom jij het mee helpen zoeken? Voor kinderen van vier tot tien jaar, en iedereen die wel eens een Gouden Konijn van dichtbij wil zien.
De arboretumtuin is een heerlijk groene plek om op avontuur te gaan. Wandel over bomen, hoor de kikkers kwaken bij de vijver en verstop je in het bamboebos. Onderweg kun je kleurrijke eitjes tellen in de bomen, en nadien wacht je een chocoladeverrassing!

Koop je speurkaart (€ 2,5) aan de balie, toegang tuin met tijdslot (vooraf verplicht online reserveren).
Prijs: Kinderen -12 jaar bezoeken de tuin gratis. Alle andere bezoekers boeken VERPLICHT een ticket met tijdslot, ook houders van jaarkaart en museumpas, klik daarvoor op koop tickets hierboven | speurkaart (€ 2,5) enkel aan de balie te koop

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Arboretum Kalmthout
Heuvel 8
2920 Kalmthout

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag - zondag van 10:00 tot 17:00
Leeftijd 4+
Reservaties
Organisatie Arboretum Kalmthout
Contact info@arboretumkalmthout.be
+32 (0)3 666 67 41
Trefwoorden VBTA, bevestigd2021, kalmthouthome, ook voor kinderen