U bent hier:

Pachamama (6+) - GEANNULEERD

+ 6 jaar

Film Animatie en kinderfilms

Wanneer het gouden Pachamama-beeldje wordt gestolen door de Inca’s, is de tienjarig Tepulpaï vastbesloten om de heilige schat terug te brengen. Daarmee haalt hij zich de woede van de Grote Inca op de hals. Samen met zijn vriendinnetje Naïra en haar koddige lama gaat hij op pad, met een condor als gids.
In het hartje van het Andesgebergte woont de tienjarige Tepulpaï. Wanneer het gouden Pachamama-beeldje wordt gestolen door de Inca’s, is Tepulpaï vastbesloten om de heilige schat terug te brengen. Daarmee haalt hij zich de woede van de Grote Inca op de hals. Samen met zijn vriendinnetje Naïra en haar koddige lama gaat hij op pad, met een condor als gids.

Een prachtige animatiefilm over een eeuwenoude beschaving. Tepulpaï’s gevecht tegen een schrijnend onrecht wordt gevoerd in prachtige kleuren en op amusante toon.

Info

Links
Waar CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 20 januari 2021
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: € 5,00; -16/+60: € 3,00
€ 5,0
Reservaties Bestel tickets
  • Bel naar 03 680 23 40
Organisatie cc schoten
Contact cultuurcentrum@schoten.be
Trefwoorden grabbelpasfilm, animatiefilm, andesgebergte, huisvanhetkindschoten