U bent hier:

paintball - quad - adventure sportkamp

+ 8 jaar

Kamp of vakantie Omnisport en andere

Wens je een avontuur vol adrenaline, actie, spanning en plezier? Dan is dit kamp speciaal voor jou.
We rijden meerdere keren met verschillende quads (lichte en zware), we spelen paintball met geweren, pistolen en schietlappen. En dan is er ook nog archery tag, rafting, kicks met pamperpaal en 100 m lange sliding, geweer- en kruisboogschieten, pocketbike, bumperball, mountainbike over enkele Westvlaamse heuvels, een dropping, een bezoek aan stad Ieper, een spetterend kampvuur, een nachtspel met al dan niet echte spoken, enz. enz.
Onze ervaren lesgevers doen hun uiterste best om alles veilig te laten verlopen, safety first.
We verblijven in de dikkebusvijvergîte gelegen aan de schitterende dikkebusvijver met zicht op de Kemmelberg. We eten in de cafetaria van het dikkebusvijverhuis.
Een week om nooit te vergeten, om je grenzen voortdurend te verleggen, om veel nieuwe vrienden te maken, om je ontzettend te amuseren, om .... om .... Je moet het meemaken om het te geloven. Whaawh.
Meestal is het van de maandag tot de vrijdag, maar het kan ook vanaf de zondagavond. Ook externaat is mogelijk. Zie website.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar dikkebusvijver
dikkebusvijverdreef 21
8908 Vlamertinge (Ieper)

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 8 juli 2019 tot 12 juli 2019
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 255,00 €
€ 255,0
Reservaties
Organisatie sporttrack
Contact info@sporttrack.be
Trefwoorden quad, paintball, paintballkamp, paintballsportkamp, avonturensportkamp, sportkamp, adventuresportkamp, quadsportkamp, met overnachting, meerdaags, natuur, sport, survival, inslapen, avontuur, quadkamp, met inslapen, teambuilding, stadsspel