U bent hier:

Paintballkamp Lasershooting

+ 7 jaar

Speel op het coolste outdoor terrein van de Benelux! Ben je tussen de 6 en 16 jaar, dan kun je onze nieuwste activiteit beleven: in het Adventure Park werd een splinternieuw Outdoor Laserparcours gebouwd! Door de nieuwe infra rood technologie hoef je niet meer noodzakelijk in het donker te spelen. Kom dus nu onze nieuwste activiteit beleven in het Adventure Park te Poperinge.
We spelen op een speciaal ingerichte arena, waar de sfeer wordt bepaald door tunnels, olievaten, bunkers, een tank en talloze loopgraven. De loopgraven werden opgemaakt net als in de Diksmuidse Dodengang, het enige bewaarde Belgische loopgravenstelsel uit de Eerste Wereldoorlog. Sluipen langs de diverse obstakels en achter de bunkers geven een ware adrenalinestoot! Als afsluiter van de week organiseren we een sensationeel laserbattle tornooi! Outdoor Laser Battle is geheel veilig en pijnloos. Net als bij de paintball gebruiken we een tipmann marker. De markers hebben een bereik van 200 meter en zijn volledig onschadelijk voor de ogen. Voordelen: - 100 % veilig en volledig pijnloos - Geen masker nodig - Toegankelijk vanaf 6 jaar - Je kan zien op je geweer wie je raakt en door wie je geraakt wordt Lasershooting combineer je met een andere activiteit naar keuze ! Combineer Lasershooting met Paintball en beleef een volledige week vol paintballplezier!

Info

Waar Vakantiehuis Outside
Rodebergstraat 41
8954 Westouter

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 12 april 2020 tot 17 april 2020
Leeftijd 7+
Prijs
Basistarief
€ 180,0
Reservaties
Organisatie Outside Jongerenvakanties
Contact info@outside.be
057/338701
Trefwoorden Met overnachting, jongerenvakanties, outside, paintballkamp, Outside Jongenvakanties, zonder overnachting, avontuur