U bent hier:

Pak de poen!

Nu de nieuwe theatervoorstelling even op de plank moet blijven liggen, komen Cie Barbarie & De Studio tot bij jullie met een knallende theatervoorstellingtelevisieshow. Een show met een live publiek uit de jaren stillekes, levensechte kandidaten en al even geloofwaardige prijzen. Eentje waarin geld te verdienen valt. Veel geld. En misschien valt er voor de kijker thuis ook wel iets te winnen?
PAK DE POEN! ontleent haar naam aan een legendarische televisieshow uit de jaren tachtig. Een prestigeproject dat uitdraaide op een fiasco: alles wat fout kon lopen, liep ook echt mis. Ook onze PAK DE POEN! zal een gigantische rollercoaster van falen en mislukken worden. Een show die al even hard doordraait als ons kapitalistisch systeem.
Cie Barbarie houdt als gezelschap actuele thema’s tegen de lamp en snijdt ze vervolgens op kindermaat. Deze keer moet ons huidig kapitalistisch systeem eraan geloven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar De Studio
Maarschalk Gerardstraat 4
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 23 januari 2021
Reservaties
Organisatie De Studio
Contact info@villanella.be
03 260 96 10
Trefwoorden Bevestigd2020, ook voor kinderen