U bent hier:

PEL

Festival Theatervoorstelling Klassieke muziek Tekst en muziektheater

De elleboog als berg, een tong als trampoline... In deze interactieve voorstelling onderzoek je - samen met je ouders - het landschap van je lichaam.

Bij 'PEL' zit je elkaar op de huid in een interactieve performance waarbij de intimiteit, nabijheid, zorg en respect van aanraking op een speelse manier centraal staan. Met microscopische interesse bekijk je elkaars huid en lichaam. Als biologen op expeditie onderzoek je het landschap van het lichaam: de elleboog is een berg, de tong een trampoline, de aders zijn straten en haren een woud. Hoe beweegt ons lichaam en dat van een ander, en hoe raken ze elkaar?

In 'PEL' nemen de kinderen het over en leiden ze de volwassenen in een gezamenlijk bewegingsspel, dat de grenzen tussen het publiek en de performers doet vervagen. Het lichaam in zijn vertrouwdheid en vreemdheid is de protagonist in 'PEL' waarbij aanraking gebruikt wordt als communicatiemiddel.

'PEL' is een pleidooi voor betekenisvol menselijk contact in een wereld die alsmaar meer gefocust is op technologie en disconnectie.

Alfredo Zinola is een Italiaanse performer, choreograaf en danser die werkt in Duitsland. Hij was twee jaar geleden al te gast op 'Rode Hond' met het geweldige 'Party' waarbij het publiek werd uitgenodigd om samen met de dansers een feestje te bouwen op de dansvloer.

Info

Links
Waar 30CC/Schouwburg
Bondgenotenlaan 21
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 27 oktober 2019
Prijs € 8,0
Organisatie 30CC
Contact info@30cc.be
Trefwoorden Rode Hond 2019, ook voor kinderen