U bent hier:

Peuterspeelpunt in BKO 't Krekeltje

Peuterspeelpunt gaat op deze dag uitzonderlijk door in kinderclub Bieke in Ginderbuiten. Alle ouders of grootouders met kinderen tussen 0 en 3 jaar zijn van harte welkom om samen te spelen en ervaringen uit te wisselen. De dienst samenlevingsopbouw wil met dit initiatief ontmoeting stimuleren en een sociaal netwerk creëren. Peuterspeelpunt bevordert de taalontwikkeling en de speelkansen voor jonge kinderen. Bovendien geeft het ouders de gelegenheid om van elkaar te leren. Ook ...
Peuterspeelpunt gaat op deze dag uitzonderlijk door in kinderclub Bieke in Ginderbuiten. Alle ouders of grootouders met kinderen tussen 0 en 3 jaar zijn van harte welkom om samen te spelen en ervaringen uit te wisselen.

De dienst samenlevingsopbouw wil met dit initiatief ontmoeting stimuleren en een sociaal netwerk creëren. Peuterspeelpunt bevordert de taalontwikkeling en de speelkansen voor jonge kinderen. Bovendien geeft het ouders de gelegenheid om van elkaar te leren. Ook grootouders en toekomstige ouders zijn welkom.

Info

Links
Waar Kinderclub 't Krekeltje
Molderdijk 27
2400 Mol

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 6 november 2019 tot 29 november 2019
Prijs gratis
Organisatie Dienst samenlevingsopbouw
Contact samenlevingsopbouw@gemeentemol.be
014331573