U bent hier:

Plezier, actie en vertier met Archery Tag, Bumperballen en Footdarts (via doorschuifsysteem)

+ 7 jaar

Sportactiviteit Outdoor en adventure

• Speel ‘Hunger Games’ met Archery Tag
Een ideale teambuilding activiteit, waarbij snelheid, samenwerking en tactiek op kop staan. Laat de adrenaline maar stromen! Eerst maak je kennis met pijl (in mousse) en boog en leren we je veilig omspringen met het materiaal, zoals gezichtsbeschermers. Daarna is de jacht open: leer eerst schieten op de targets en speel dan ‘The Hunger Games’ en win met jouw team! Bij droog weer plaatsen we alle obstakels en doelen op een voetbalveld en bij regenweer gaat dit door in de sporthal.
• Bump, rol en bots met de knotsgekke bumperballen
Zin om eens stevig uit de bol te gaan? Hijs je gewoon in een bumperball en … alle remmen los! De beuk erin met vrienden :) Speel met teams van 5 tegen elkaar. Echte voetbalskills heb je niet nodig, wel moet je tegen een stootje kunnen. Of tenminste: ballen hebben.
Eerst laten we je wennen aan de bumperballs en spelen we enkele spelletjes onder het alziend oog van een coach. Zo leer je op een — relatief — veilige manier te botsen. Daarna spelen we een potje voetbal, waarbij je wordt ingedeeld in teams. Let’s roll!

• Footdarts: een unieke combinatie van darten en voetbal!
Schiet jij de voetbal in de roos of gooi jij met de pijltjes gemakkelijk 180 punten? Probeer het nu eens met je voeten bij Footdarts! Een uitdaging voor iedereen, ongeacht of je nu wel of niet kan voetballen of darten. Het bord heeft een afmeting van 5 meter hoog, waardoor het spel een echte eyecatcher is.
Vooraf inschrijven want het aantal plaatsen is beperkt. Keuze uit 2 inschrijfmomenten in de namiddag.
#sportersbelevenmeer

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar stedelijke Sportzone
Ouderdomseweg 3
8970 Poperinge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 11 juli 2020
Leeftijd 7+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Sportdienst Poperinge