U bent hier:

Pony Power voor Kids

+ 6 jaar

Cursus of workshop Opvoeding

Sociale en emotionele vaardigheidstraining voor kinderen. Dit met hulp van pony's zodat uw kind leert door te doen en te ervaren. De cursus bestaat uit 5 lessen met elk een eigen thema. De thema's hebben direct verband met hele praktische situaties, waar uw kind in het dagelijks leven mee te maken heeft.
Doordat we de thema's uitleggen aan de hand van de leefwijze van paarden (bijvoorbeeld lichaamstaal, ruimte nemen, samenwerken, balans vinden), kunnen de kinderen op een heel speelse manier met en van de andere kinderen en pony's leren. Ze zien overeenkomsten en verschillen en gaan hiermee aan de slag in oefeningen met de pony's.
Er is veel beweging in deze cursus, letterlijk omdat de kinderen en de pony's elkaar in beweging zetten, maar zeker ook in figuurlijke zin. Door in beweging te komen worden tegelijkertijd gevoelens, zintuigen en denkprocessen in beweging gebracht. Kinderen worden daardoor meer bewust van hun eigen handelen, hun eigen zijn en hun eigen plek in het geheel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Casa Natura
Demerstraat 11
3110 Rotselaar

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 5 januari 2020 tot 2 februari 2020
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 295,00 €
€ 295,0
Reservaties
Organisatie Casa Natura
Trefwoorden avontuur met pony, pony, paarden, assertiviteit - opkomen voor jezelf - sociale vaar, grenzen aangeven, begrenzen, leiderschap, kominjekracht, sociale vaardigheden, buiten