U bent hier:

Pyrograaf en de Steen der Wijzen

+ 8 jaar

Pyrograaf en zijn hondje Maktub gaan op zoek naar de Magische Steen der Wijzen, die volgens de Legendes het Eeuwige Leven bevat. Op hun pad komen ze verschillende uitdagingen tegen. Begeleid door hun innerlijke kompas overwinnen ze samen de obstakels. Wie durft het aan om dit avontuur aan te gaan?
Kinderatelier met een inleefverhaal waarbij we ontdekken, creëeren en inspireren. Samen ontdekken hoe we kristallen kunnen gebruiken en reinigen, hun eigenschappen en waar ze vandaan komen. Elke dag knutselen we een item dat hoort bij het verhaal en dat de kinderen doorheen de week kunnen meenemen. Dit alles op een prachtige locatie met bosrijke omgeving.
Prijs volledige week: €175
(inschrijving is volledig na een mailtje naar info@simbiejooze.be en bij het overschrijven van het inschrijvingsgeld op IBAN BE28 7380 0891 4120)
De plaatsen zijn beperkt tot 14 kinderen, leeftijd van 8 tot 12jaar.
Lunchpakket met drinkbus voorzien.
Gezond tussendoortje bieden we zelf aan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Chavalon
Haldertstraat 176
3390 Houwaart (Tielt-Winge)

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 2 november 2020 tot 6 november 2020
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 175,00 €
€ 175,0
Reservaties
Organisatie Simbiejooze
Contact 0472 06 42 38
Trefwoorden kinderatelier