U bent hier:

Ra ra raadsels

+ 4 jaar

Het hol van de familie Sloddervos ligt aan de rand van De Averegten. Honderden kronkelende gangen vormen hun huis. Suzie Sloddervos geeft jullie graag een rondleiding. Maar: let niet op de rommel! Tijdens deze 2,5 km lange wandeling kom je verschillende haltes tegen waar je leuke doe- opdrachten kan uitvoeren. De opdrachten van de zoektocht focussen op kinderen van 4 tot 8 jaar, maar ook jongere en oudere kinderen zullen zeker plezier beleven aan deze activiteit. De zoektocht is vrij te bezoeken gedurende april, mei, juni en juli en volledig toegankelijk voor rolwagens en buggy’s met grote wielen. Starten doe je aan het onthaalgebouw, Boonmarkt 4a, 2220 Heist-op-den-Berg.
Doelgroep: gezinnen met kinderen, focus leeftijd 4-8 jaar, honden zijn niet toegelaten op het parcours. Gratis deelname, inschrijven is niet nodig.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Provinciaal Groendomein De Averegten
Boonmarkt 4a
2220 Hallaar (Heist-Op-Den-Berg)

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
  • tot
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Provinciaal Groendomein De Averegten
Trefwoorden speurtochten2021, ook voor kinderen