U bent hier:

Recreatiepark Zilverstrand

4 beoordelingen

Zilverstrand heeft een schier eindeloze lijst troeven: stranden met mogelijkheden tot zwemmen, roeien, waterfietsen en varen, een prachtige groene omgeving, visvijvers, een subtropisch zwembad en een speeltuin voor de kleintjes.... Er is zoveel leuks te beleven!
Heerlijk ontspannen en genieten op het park of actief fietsen en wandelen in de prachtige omgeving. Lange en prachtige fiets- en wandelpaden leiden u langs de mooiste plekjes van het Antwerpse Kempen. U komt ogen tekort!

De mogelijkheden op Recreatiepark Zilverstrand zijn eindeloos. De kids beleven op het park veel waterplezier in het Subtropisch Zwemparadijs met de razendsnelle stroomversnellingen en de kleuter- en peuterbaden. U kunt ondertussen heerlijk genieten van uw welverdiende rust in de whirlpool.

Het strandbad trek jong en oud met haar prachtige witte stranden en supersnelle familieglijbaan. Even geen waterpret? Dan zijn de kinderen niet weg te slaan bij het voetbalveld of de tafeltennistafel.

Samen met Karel de Krokodil beleven de kinderen vele avonturen en ons animatieteam staat klaar om de kinderen een spetterende vakantie te bezorgen. Knutselen, strandspelen, stoeien of op zoek naar de verborgen schatten Teveel vakantieplezier om op te noemen, beleef het zelf!

Info

Links
Waar Recreatiepark Zilverstrand
Kiezelweg 17
2400 Mol

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
  • Maandag - zondag
Trefwoorden ook voor kinderen, indekijkertpa, binnenzwembad, openluchtzwembad, Buitenspeeltuin, OpnieuwOpen, bevestigd2020