U bent hier:

Red de bij! Lentezoektocht voor kinderen van 4 tot 12 jaar

+ 4 jaar

Het is lente! Ben je klaar voor een wandelspeurtocht in de natuur rond Alden Biesen? Bo de bij vliegt met jullie mee. Bijen zijn nuttige diertjes. Ze zorgen niet alleen voor honing. De meeste groenten en fruit hebben we te danken aan de bijen. Weet je waarom? Dat ontdek je in deze zoektocht met tal van leuke opdrachten. Veel plezier!
Meld je aan in het toeristisch onthaalcentrum tegenover de kerk. Ga daar je doeboekje met plannetje uithalen. Dan kan je aan de slag voor deze leuke en leerrijke voorjaarszoektocht. Voorzie wel aangepast schoeisel en kledij, want deze zoektocht is volledig buiten en duurt ca. 1 uur. Dit kan volledig coronaproof in je gezinsbubbel. Geen reservatie nodig.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Landcommanderij Alden Biesen
Kasteelstraat 6
3740 Bilzen

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag - zondag van 9:30 tot 17:00
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 3,00 €
€ 3,0
Organisatie Landcommanderij Alden Biesen
Contact aldenbiesen@vlaanderen.be
Trefwoorden zoektocht, uitmet vlieg, Toerisme Vlaanderen, toerisme limburg, toerisme Bilzen, natuurspeurtocht, speurtochten2021, ook voor kinderen, visitlimburg