U bent hier:

Roodkapje, de musical (3+)

+ 3 jaar

1 beoordeling

Theatervoorstelling Musical

Het eeuwenoude sprookje over een lief meisje dat koekjes gaat brengen naar haar zieke oma werd bewerkt tot een interactieve en humoristische voorstelling.
In de cast o.a. Liesa Naert (Eigen Kweek), Katrien De Becker (Thuis), Dorothy Wuyts (Oud België), Liv Van Aelst (40-45) en vele anderen!

Roodkapje vertrekt op een dag richting het bos om een mandje met koekjes naar haar zieke oma te brengen. Diep in het bos ontmoet ze de vegetarische wolf Gerrit. Hij raadt Roodkapje aan een mooie bos bloemen voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina iets heel anders van plan is.

Roodkapje zorgt samen met haar vrienden uit het dorp voor meer dan een uur muzikaal vermaak. De vegetarische wolf Gerrit en zijn gemene vrouw Tina staan uiteraard garant voor hilarische scènes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen. Voorzien van een schitterend decor, prachtige kostuums en uiteraard swingende meezingliedjes is Roodkapje dé familievoorstelling die je niet mag missen!

Een spannende voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC De Valkaart
Albrecht Rodenbachstraat 42
8020 Oostkamp

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 29 mei 2019
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 19,50 €
€ 19,5
Reservaties
Organisatie Event-Team