U bent hier:

Samson & Gert afscheidsshow

Enkele generaties zij met dit olijke duo en hun vrienden opgegroeid. Iedereen kent wel ergens een of ander liedje. Wij willen iedereen, elke generatie de kans bieden om van hun afscheidsshow te genieten. Daarom organiseerden wij een bus en voorzagen wij 50 tickets want in groep is zoiets altijd leuker. Het is natuurlijk voor de vlugge beslissers want vol is vol.
De show gaat door in het Studio 100 PopUp theater te Puurs op zondag 12 april (Pasen) om 18 uur. We vertrekken met de bus om 15u45 op de parking van Reizen Thor (Engelstraat 38 te Aartrijke). Deelname kost 33 €/persoon (ticket en bus) en tickets reserveren kan de link op de website Gezinsbond Aartrijke (https://aartrijke.gezinsbond.be). Let op: de inschrijving is pas officieel na betaling van het correcte bedrag op rekeningnummer BE70 7512 0543 4825 met vermelding van je volledige naam, het aantal personen en 'Samson en Gert'. Het tijdstip van de betaling is bepalend. De eerste 50 betaalde inschrijvingen zijn geldig. Wie daarna nog betaalt komt op een reservelijst terecht en krijgt in het slechtste geval het geld teruggestort. Tickets reserveren kan via deze link: https://forms.gle/FG7ftWtH4EfqbdEc7

Info

Waar Studio 100 PopUp theater
Schoonmansveld 18
2870 Puurs

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 12 april 2020
Prijs
€33 / persoon (ticket en busvervoer). Te betalen op op rekeningnummer BE70 7512 0543 4825 met vermelding van je volledige naam, het aantal personen en 'Samson en Gert'.
€ 33,0
Reservaties
Organisatie Gezinsbond Aartrijke
Trefwoorden erkend SCVW, ook voor kinderen, gezinsbond