U bent hier:

Schatten van Vlieg Beert

+ 2 jaar

7 beoordelingen

Vlieg heeft een schatkist verstopt in Beert. Zoek jij mee? Beleef zo samen met ons een leuk klankavontuur!
Om de schatkist te vinden, moet je tijdens een wandeling van 4 à 5 km enkele opdrachten of spelletjes uitvoeren. Dan kom je 4 cijfers te weten die samen de code van de schatkist vormen.
Start aan de kerk van Beert en volg de geschilderde Vliegen en pijlen op de grond. Zij leiden je naar de verschillende opdrachten en uiteindelijk naar de schatkist!
Ook de allerkleinsten (-5 jaar) kunnen mee zoeken naar de schatkist. Mini Vlieg zorgt speciaal voor hen voor een aantal gemakkelijkere spelletjes.
Schatkist gevonden? Door de coronamaatregelen zal je de schatkist wel zien, maar niet kunnen aanraken of openen. Wat nu? Neem een grappige selfie met de schatkist. Kom tijdens de openingsuren naar het gemeentehuis van Pepingen, samen met de code en selfie, en ontvang een leuk cadeautje. Je krijgt ook nog een klankboekje vol spelletjes mee, en een stempel op je stempelkaart.
Maak ook kans op tal van andere prijzen door mee te doen aan onze wedstrijd 'Raad het geluid' op onze facebookpagina Jeugdregio Pajottenland, of door een foto of filmpje door te sturen naar de jeugddienst van jullie klankavonturen, of door de code uit het klankboekje online in te geven.

Kan je niet wachten om er aan te beginnen? Download het programmaboekje dan op onze website of kom een exemplaar afhalen in het gemeentehuis of in onze bib.

Ook in Lennik, Gooik, Galmaarden, Herne en Bever kan je op zoek naar schatkisten. Keuze genoeg dus!

Komaan, we 'vliegen' er in: 3, 2, 1, ... Start!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Sint-Augustinuskerk
Demaeghtstraat
1673 Beert (Pepingen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Leeftijd 2+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Jeugddienst Pepingen
Contact vrijetijd@pepingen.be
023831438
Trefwoorden De Schatten van Vlieg, zoektocht, schatjes van Vlieg, hoor jij wat ik hoor, klankavontuur, Raad het geluid, pepingen, Beert, Bevestigd2020

SCHATTEN VAN VLIEG 2020

Dit is één van de zomerse schattenjachten van Vlieg, ontdek ze allemaal en val in de prijzen.