U bent hier:

Schatten van Vlieg in de bib van Genk - Soort van Tovenaars

+ 4 jaar

5 beoordelingen

De hele zomervakantie lang kan je in de bib op zoek kan gaan naar de schat van Vlieg. We verstopten die deze keer in de tentoonstelling 'Soort van tovenaars'. Dat is een expo van Villa Verbeelding met teksten, gedichten en tekeningen van onder meer Jaap Robben, Benjamin Leroy, Edward van de Vendel, Mattias De Leeuw, Charlotte Dematons en Sylvia Weve.
Speel het spel op onze tablets, en vind de schat. Breng je eigen tablet mee, of vraag er eentje aan de jeugdbalie. Aan de hand van uitdagende opdrachten kan je op zoek naar de schat.

De expo is overigens niet alleen voor kinderen interessant. Wie goed kijkt, merkt een laagje subtiele humor en ironie voor volwassenen. Ook de illustratoren verstopten grappige details voor jong en oud in hun tekeningen.

Behalve gedichten en illustraties valt er nog meer te ontdekken in een cirkel vol wonderlijke stoelen die hun geheimen prijsgeven aan wie goed zoekt, kijkt en luistert. De dichters vulden kijkkastjes met foto’s en inspirerende voorwerpen, met telkens een verhaal achter.

'Soort van Tovenaars' is een realisatie van Villa Verbeelding.

LET OP! Van 15 juli tot en met 14 augustus is de bib ook op weekdagen alleen open van 10 tot 16 uur. Voor 14 juli en na 15 augustus is dat gewoon van 10 tot 19 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Genk
Stadsplein 3
3600 Genk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 juli 2019 tot 31 augustus 2019
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Bibliotheek Genk
Contact bibliotheek@genk.be
089653530
Links

SCHATTEN VAN VLIEG 2019

Dit is één van de zomerse Schattenjachten van Vlieg, ontdek ze allemaal en val in de prijzen.